25-річний ювілей ANANTA MEDICARE! Святкуємо і радіємо разом!

З нагоди Дня народження всіх колег та партнерів вітає Президент компанії Прадіп Кумар Джаін:

«Створюючи компанію, ми взяли на себе важливу і благородну місію – забезпечити людей сучасними та якісними фармацевтичними препаратами, допомагати їм зберігати своє здоров’я на довгі роки.

ANANTA MEDICARE сьогодні – це компанія зі світовим ім’ям, яка спеціалізується на виробництві, дистрибуції та маркетингу лікарських препаратів та біологічно активних добавок.
Ми активно освоюємо міжнародні ринки та маємо свої філії у Великій Британії, Індії, Сполучених штатах Америки, Об’єднаних арабських еміратах, Філіппінах та країнах СНД.

Головне кредо компанії ANANTA MEDICARE - безкомпромісна якість, якій довіряють фахівці та пацієнти у всьому світі. Дотримуючись високих міжнародних стандартів, нашим пріоритетом є ретельний технологічний контроль на всіх етапах виготовлення продукції.

Незважаючи на складну економічну ситуацію та світову напруженість останніх років, ми впевнено рухаємось уперед, щорічно збільшуємо свою частку ринку, регулярно розширюємо наш продуктовий портфель. Експортуючи свою продукцію на міжнародні ринки, ANANTA MEDICARE продовжує активно реєструвати фармацевтичні новинки у більш ніж 20 країнах світу.

Головний скарб нашої компанії – це наші співробітники. Це люди, які своєю працею створюють успіх нашої компанії! Завдяки згуртованій роботі команди, ANANTA MEDICARE досягла високого рівня та має бездоганну репутацію.

За ці роки ми пройшли довгий шлях і з оптимізмом дивимось у наступний день. Ми знаємо, що наші задуми неодмінно реалізуються, а наші плани стануть дійсністю!
Сьогодні нам 25 і ми йдемо далі!»


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений