З ВДЯЧНІСТЮ ТА ГЛИБОКОЮ ПОВАГОЮ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
 
    
   З настанням пандемії всі ми зіткнулися з суттєвими змінами в нашому повсякденному житті та переоцінкою цінностей. Те, що колись вважалось буденним і само собою зрозумілим, перетворилось на важливе та потрібне, цінне та вельми бажане.

 
   Саме в такий особливий для всіх нас період найцінніше – це люди, які щодня не просто виконують свою роботу, а працюють на найвищому рівні професіоналізму, керуючись не лише знаннями та досвідом, а й покликом серця!

   Завдяки вашому сумлінню, наполегливості та щирості ми подолаємо всі труднощі, збережемо здоров’я та захистимо своїх рідних та близьких!

   Ми, команда PROVISOR CLUB, прагнемо висловити слова подяки за вашу щоденну працю. Адже, в той час, коли більшість оточуючих залишаються вдома та захищені від можливого контакту з хворими, ви твердо та сміливо берете на себе відповідальність за здоров’я своїх відвідувачів. Ваше робоче місце – «перший стіл» аптеки, перетворився на перший і надійніший «фор-пост» на шляху поширення вірусної інфекції.

   Велика шана вам, дорогі наші колеги! Нехай поряд з вами, справжніми фахівцями своєї справи, завжди будуть наші теплі слова подяки, міцна підтримка та глибока повага до вашого щоденного подвигу.

   PROVISOR CLUB, поєднуючи всіх нас на сторінках проекту, завжди намагається бути поруч щоб вчасно інформувати про найголовніше, щоб підготувати безліч корисних порад та додати доброго настрою!

 
Тримаймося разом, та бережіть себе!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений