ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "РЕЦЕПТ УСПІШНОГО НАВЧАННЯ!"
 

   У вересні учасники конкурсу місяця вміло оперували римою та знаннями про властивості засобу для покращення роботи мозку МЕМОСТІМ®.

   У більш ніж 120 роботах, які змагалися за призові місця, були складені особливі та цікаві рецепти успішного навчання. Тож завітайте у розділ Конкурсу місяця (Архів конкурсів - вересень 2020), ознайомтеся з роботами колег та оберіть свій рецепт.

   Дякуємо всім учасникам за активність та оголошуємо переможців:

   В номінації «Оперативність»:  Ідрісова Олена (м.Бердичів, Житомирська обл.), Воробей Катерина (м. Маріуполь, Донецька обл.), Шалаєва  Наталя (м. Маріуполь, Донецька обл.).
   В номінації «Глядацькі симпатії»: Бузовська-Борисенко Світлана (м. Суми), Церуш Екатерина (м. Вараш, Рівненська обл.), Кобальчук Наталья (м. Дніпро)
   В номінації «Креативність»: Наконечна Наталія (м. Івано-Франківськ), Березінська Наталія (м. Високопілля, Херсонська обл.), Дрогобецька Алла (м. Ільниця, Закарпатська обл).

   Чекаємо всіх учасників проекту PROVISOR CLUB на сторінці Конкурсу жовтня «ЧАСУ НЕ ГАЙ, ПРО ФЕМІМЕНС РОЗПОВІДАЙ!» (подробиці в умовах конкурсу).
 


БАЖАЄМО ВСІМ ГАРНОГО НАСТРОЮ!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений