ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "НА ШЕДЕВРИ БЕЗ ПРОБЛЕМ НАДИХАЄ НОКАМЕН"!
 
   Користувачі сайту дуже продуктивно провели останній місяць літа та отримали порцію натхнення, приймаючи участь в конкурсі серпня від фітокомплексу для нормалізації роботи нирок – НОКАМЕН.

   Маємо визнати, що кожна робота, яка прийняла участь у конкурсі варта бути шедевром. Дякуємо за ваш креатив! Серед 68 конкурсних робіт, традиційно, було обрано авторів найкращих робіт за номінаціями: «Оперативність», «Глядацькі симпатії» та «Креативність».

   ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ:
Ганошенко Алёна (м. Запоріжжя), Кущ Светлана (м. Суми), Панчошна Катерина (м. Конотоп), Осіюк Інна (м. Дніпро), Окорешко Вікторія (м. Дніпро), Сухомудренко Лидия (с. Осокорівка, Херсонська обл.), Мирошниченко Марія (м. Апостолове), Слободянюк Аліна (м. Дніпро), Мельничук Іванна (м. Луцьк).

   Окремо раді привітати: Челнокову Наталію (м. Запоріжжя), Жминко Марину (м. Зміїв), Зіненко Дар'ю (м. Приморськ)! Ваші роботи хоч і не підпали під основні номінації, але дуже креативні і цікаві. Саме тому НОКАМЕН окремо визнав їх як додаткових призерів конкурсу серпня та нагороджує заохочувальними призами.

   Чекаємо всіх учасників проекту PROVISOR CLUB на сторінці Конкурсу вересня "МЕМОСТІМ ПРИЙМАЙ – ІНТЕЛЕКТ ПІДІЙМАЙ!" (подробиці в умовах конкурсу).

    Бажаємо всім членам клубу приємного настрою та творчої наснаги!
 
PROVISOR CLUB ЧЕКАЄ НА НОВИХ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений