ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «КОЖНА ЛЮДИНА В СЕРЦІ ДИТИНА!»

 
   Конкурс червня, який був присвячений Дню захисту дітей та проходив під егідою АНАНТАВАТІ®  Кідс, створив незабутній настрій, приємні емоції та спогади! Завдяки учасникам, які поділилися з нами дитячими фотографіями та історіями про малечу, ми з вами поринули у найщасливіші моменти, що залишаються в пам’яті на все життя.

   Серед цього вирію чудових робіт було визначено переможців:  
   В номінації «Оперативність»:  Ідрісова Олена (м. Бердичів),  Камінська Олена (м. Харків), Горголь Светлана (Житомирська обл., м. Новоград-Волинський)
   В номінації «Глядацькі симпатії»: Ярмак Катерина (м. Харків), Малишко Яна (м. Харків), Редька Сніжана (Сумська обл., м. Ромни)
   В номінації «Креативність»: Швець Євгенія (м. Суми), Долюк Тетяна (Вінницька обл., м. Глинськ), Ягніченко Надія (Кіровоградська обл., м. Долинська)

   З превеликим задоволенням АНАНТАВАТІ®  Кідс відзначив роботи, що отримають додаткові заохочувальні призи: Лепеха Альона (м. Харків), Шишкарева Любовь (Донецька обл. м. Слов'янськ), Тимченко Екатерина (Запорізька обл., м. Токмак), Охріменко Наталія (м. Полтава), Іванищак Іванна (Івано-Франківська обл., м. Гвіздець), Польченко Тетяна (Херсонська обл., м. Новотроїцьке), Шульга Ольга (Волинська обл., м. Любомль)

   Чекаємо всіх учасників проекту PROVISOR CLUB на сторінці Конкурсу липня "ПРО ФАЙБОЛЕКС НЕ ЗАБУВАЙ - НАТЮРМОРТ СКОРІШ ЗБИРАЙ!" (подробиці в умовах конкурсу).


 

БАЖАЄМО ВСІМ ГАРНОГО НАСТРОЮ!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений