ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «АДРІУС ПРИЙМАЙ ТА ВЕРШИНИ ДОЛАЙ!»
 
    У липні пройшов конкурс, що не залишив байдужими учасників сайту «АДРІУС ПРИЙМАЙ ТА ВЕРШИНИ ДОЛАЙ!», за умовами якого роботи містили фото та підпис, що влучно характеризують властивості продукту. Конкурсні роботи приємно вразили неабияким креативом, гумором та різноманіттям.

   Серед 
59 конкурсних робіт, традиційно, було обрано авторів найкращих робіт за трьома номінаціями: «Оперативність», «Глядацькі симпатії» та «Креативність».

  ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ:
Федоревская Юлия (м. Дніпро), Борисевич Ольга (м. Коростень), Синько Тетяна (м. Суми), Филатова Татьяна (м. Дніпро), Радченко Надія (м. Мелітополь), Синько Людмила (м. Суми), Насад Людмила (м. Бердичів), Шокало Ірина (м. Луцьк), Сухомудренко Вікторія (м. Дніпро).

   Окремо раді привітати: Челнокову Наталю (м. Запоріжжя) та Тимчик Яну (м. Тульчин)! Ваші роботи хоч і не підпали під основні номінації, але дуже креативні та цікаві. Саме тому АДРІУС окремо визнав їх як додаткових призерів конкурсу липня та нагороджує заохочувальними призами.

   Чекаємо всіх учасників проекту PROVISOR CLUB на сторінці Конкурсу серпня «НА ШЕДЕВРИ БЕЗ ПРОБЛЕМ НАДИХАЄ НОКАМЕН!» (подробиці в умовах конкурсу).

   Бажаємо всім членам клубу приємного настрою та творчої наснаги!

 
   PROVISOR CLUB ЧЕКАЄ НА НОВИХ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений