На сайті стартував Бліц-конкурс "ДОСКОНАЛІСТЬ, ЩО НАДАЄ СИЛИ!"

Природа - наша дивовижна та унікальна колиска всесвіту. 
Її творіння давно вражають людину своєю бездоганністю, оригінальністю та досконалістю. Нас оточує безліч надзвичайних тварин та рослин, які здатні адаптуватися до неймовірно різних умов, від пекучих пустель до крижаних льодів, від тихого глибинного життя океанів до безтурботного польоту у небесній безодні. Кожного з цих представників флори та фауни природа щиро наділила особливими здібностями і унікальними характеристиками, що допомагають їм виживати, а нерідко і процвітати, в умовах, котрі можуть здатися непридатними та вкрай некомфортними.

САНТІЖЕН® ФОРТЕ яскраво виділяється на тлі інших пробіотично-пребіотичних комплексів, поєднавши в собі особливі бактерії, які володіють унікальними властивостями. Задля максимального ефекту в складі комплексу використано найбільш потужні та витривалі форми, які завдяки здатності до спороутворення та міцної оболонки можуть протистояти температурним коливанням, агресивному середовищу шлунку та кишечника, досягти і зберігати свою активність навіть в нижніх відділах кишкового тракту.

САНТІЖЕН® - СИЛА ІНТЕЛЕКТУ ПРОТИ ДИСБАКТЕРІОЗУ

Період проведення: 24.07 - 08.08.2024,
детальні умови конкурсу дивіться на сайті на сторінці КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ, в розділі БЛІЦ-КОНКУРС або за посиланням.

Всі автори робіт отримають заохочувальні 30 балів, а 3 найкращих роботи, за думкою фахового журі Provisor Club, отримають СУПЕР-ПРИЗИ:
1 місце – Набір для пікніку на 4 особи з ковдрою в рюкзаку
2 місце – Столик розкладний зі стільцями для пікніку
3 місце – Килимок для пікніку!


Тож пропонуємо вам проявити свою креативність, демонструючи унікальність і досконалість витворів природи та силу оригінального і потужного комплексу САНТІЖЕН® ФОРТЕ!

Беріть участь в конкурсі та вражайте своїм креативним поглядом на дивовижні створіння природи! Нехай ваші знання та цікаві знахідки надихнуть вас на чудові роботи і додадуть гарного настрою! 
Всім бажаємо натхнення та удачі!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений