КОРИСНА  ІНФОРМАЦІЯ!

Шановні колеги, наразі оновлений сайт Provisor Club розпочинає свою роботу в повному форматі! Нагадуємо вам, що після перереєстрації у вас знову буде можливість брати участь в Освітній програмі та отримувати заохочувальні бали за отримані знання.

Якщо ви вже є учасником навчального процесу і маєте накопичені бали за попередні періоди, то всі надбання буде збережено, а нові бали будуть додаватися до загального балансу балів. Нагадуємо, що за бажанням ви можете обміняти бали на призи або акційні продукти сайту.

У випадку, якщо ви вже замовили подарунок і отримали підтвердження від адміністрації сайту (в Особистому кабінеті), але з певних причин ще не отримали його, то просимо повідомити за електронною адресою: provisorclub@anantamedicare.com (вказавши ПІБ, індивідуальний № бейджу користувача, приз та дату замовлення). Статус замовлення буде перевірено і дано зворотний зв'язок.

Коли ж, попереднє замовлення не отримало підтвердження в Особистому кабінеті, або подарунки було замовлено в період паузи роботи сайту, то всі бали з замовлення будуть відкликані та протягом місяця автоматично повернені на рахунок користувача. 

При виникненні додаткових питань, напишіть на електронну адресу: provisorclub@anantamedicare.com або у вайбер - +38 (095) 477-87-84
Прийом заявок триватиме протягом 2-х місяців з моменту запуску сайту.


Нагадуємо, що вся актуальна інформація доступна на нашій сторінці Інстаграм @provisorclub_official.​


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений