На сайті стартував Бліц-конкурс "З ПОВАГОЮ ДО МУЖНОСТІ, З ТУРБОТОЮ ПРО ЗДОРОВ’Я!"

Середня тривалість життя чоловіків в Україні на 10 років коротша, ніж жінок, а також частота їх- звернення до лікарів майже втричі нижча. Певною мірою це пов’язують з гендерними стереотипами, які впливають на їх ставлення до свого здоров’я – як фізичного, так і психічного. В непростих умовах сьогодення на долю чоловіків припадає ще більше викликів та відповідальності. Стоячи на захисті нашої країни, працюючи заради економічної стабільності, допомагаючи нужденним та турбуючись про свою родину, багато чоловіків потребують ще більшої, ніж зазвичай, уваги до стану свого організму. 

А найкращою порадою задля підтримки фізичного та ментального здоров'я стане комплекс АДРІУС®!
АДРІУС®  здатен збільшувати фізичну витривалість та силу м’язів, покращує імунітет за загальний тонус організму, дозволяє швидше відновитися від психологічних та фізичних травм, підтримує чоловічу силу та дарує радість і гармонію в інтимних стосунках!
АДРІУС® – запорука мужності та відваги!


Конкурс триватиме з 07.06.2024 до 20.06.2024, детальні умови конкурсу дивіться на сайті на сторінці КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ, в розділі БЛІЦ-КОНКУРС або за посиланням.

Всім учасникам буде нараховано заохочувальні бали, а 3 провізори*, які назбирають найбільшу кількість балів, отримають право на СУПЕР-ПРИЗ - комплект ПОСТІЛЬНОЇ БІЛИЗНИ!

Не пропустіть шанс долучитися до Бліц-конкурсу та підтримати здоров'я чоловіків разом з АДРІУС®!

Всім бажаємо гарного настрою, високих результатів та вдячних клієнтів!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений