БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «РОБИМО ДОБРІ СПРАВИ»


Компанія ANANTA MEDICARE - соціально відповідальна компанія, яка дбає не тільки про здоров'я, але й прагне допомогти нужденним людям, які опинилися у важкій ситуації.

Засоби, що входять до портфелю компанії, добре знайомі споживачам та фахівцям у багатьох країнах світу. Зокрема, лінійка льодяників ГАММА® вже більше 10 років користується значною популярністю у покупців та звучить в рекомендаціях спеціалістів.

Льодяники ГАММА® містять рослинні компоненти, які ефективно долають кашель і першіння у горлі у дорослих та дітей від 6-ти років. Саме за участі льодяників ГАММА® буде проведена наступна благодійна акція «РОБИМО ДОБРІ СПРАВИ».

Рекомендуючи ГАММА® льодяники, кожен з Вас, шановні колеги, може приєднатися до доброї справи, яку ініціювала компанія ANANTA MEDICARE.

Протягом усього квітня 2021 року відсоток від продажу кожної упаковки ГАММА® льодяників №24 та №300, будуть передані на підтримку проекту «Food for Life», одним з напрямків якого є допомога продуктовими наборами людям, які опинилися в складній життєвій ситуації та які мають матеріальні труднощі.

Детальніше про проект на сайті https://www.foodforlife.kh.ua/informaciya-pro-proekt/

Період проведення благодійної акції - 01-30 квітня 2021 р.

Результати акції та звіт про проведені заходи в рамках проекту «Food for Life» будуть опубліковані на сайті https://provisorclub.com/ протягом травня.

Поспішайте робити добрі справи! Адже немає нічого кращого, ніж простягнути руку допомоги тим, кому важко!


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений