Ananta Medicare завжди у вирі фармацевтичних подій




 
   30 листопада у м. Київ відбувся освітній захід  «Української Фармацевтичної школи», що об’єднав велику кількість професіоналів – однодумців. 

   Біля трьохсот провізорів та завідуючих аптеками провідних аптечних мереж зустрілись щоб поспілкуватися, обмінятися інформацією та дізнатися про актуальні новинки на українському фармацевтичному ринку.

 








 





   Серед багатьох компаній - учасників, на популярному фармацевтичному заході, були присутні представники компанії Ananta Medicare, що проводили активну інформаційну роботу на стендовій експозиції.

   Відвідувачі семінару мали змогу детально ознайомитись з продукцією компанії, дізнатися про нові форми випуску в лінійці Гамма: Гамма Комбо та Гамма мазь, а також познайомитись з новим сучасним рослинним комплексом для нормалізації функцій кишечника – Файболекс.

 







 






    Також, в рамках заходу, представники компанії Ananta Medicare  виступили з доповіддю, щодо ролі харчових волокон в регуляції функцій кишечника.

   За відгуками учасників «Української Фармацевтичної школи» такі науково-практичні семінари допомагають фахівцям швидко та зручно отримувати професійні знання, першими дізнаватися про новини компаній-виробників та актуальні продукти на фармацевтичному ринку.  


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений