Компанія Ananta Medicare взяла участь у щорічній міжнародній фармацевтичній виставці CPhI Worldwide, що проходила у Мілані, Італія, з 8 до 10 жовтня 2024 року. Цей захід є найпопулярнішою сучасною платформою, що збирає провідних фахівців та розробників фармацевтичної продукції, виробників активних фармацевтичних інгредієнтів та готових лікарських форм, постачальників і   дистриб'юторів медичної продукції, представників фармацевтичної індустрії з усього світу.

На своєму виставочному стенді компанія Ananta Medicare представила асортимент своєї продукції, що охоплює лікарські препарати, косметичні засоби, дієтичні добавки та аюрведичну продукцію, зокрема власні розробки та патентовані рецептури. Партнери компанії та відвідувачі заходу мали змогу детально ознайомитися з потенціалом власних виробничих потужностей Ananta Medicare, планами з наукових розробок та розширення асортименту продукції.






 
Маючи високий потенціал в різних фармако-терапевтичних напрямках, продукція Ananta Medicare викликала чималий інтерес у фахівців та потенційних партнерів, а низка ділових зустрічей та переговорів дозволила закласти фундамент подальшої співпраці та плідного співробітництва на міжнародному рівні. Об'єднуючи на своїй платформі провідних світових лідерів фармацевтичної галузі, чергова виставка CPhI Worldwide стала додатковим імпульсом для розвитку компанії Ananta Medicare. Це не лише підкреслило її лідерські позиції в індустрії, а й дало можливість зміцнити міжнародне партнерство, а також активно долучитися до пошуку інноваційних рішень у сфері медицини та охорони здоров'я.

Участь Ananta Medicare у CPhI Worldwide 2024 підтверджує її провідну роль на глобальному ринку, підкреслюючи стратегічний курс на постійний розвиток, впровадження інновацій та зміцнення позицій на міжнародній арені.


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений