ANANTA MEDICARE НА 30-Й МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ CPHL WORLDWIDE 2019
 
   


  5-7 листопада 2019 в м. Франкфурт, Німеччина представники компанії Ananta Medicare традиційно взяли участь у масштабному фармацевтичному заході – Міжнародній виставці CPhI Worldwide 2019.

  CPhI Worldwide - одна з найбільших фармацевтичних виставок в світі, на якій представлені шість тематичних виставкових зон, які представляють кожен етап ланцюжка виготовлення фармацевтичної продукції: від обладнання та упаковки до аутсорсингу і біофармацевтичних препаратів.


   






       
 
Цього року CPhI Worldwide відзначила 30-ту, ювілейну річницюЗа роки плідної праці CPhI Worldwide набула значної популярності та престижу в фармацевтичній галузі, і в цьому році зібрала близько 45 000 делегатів із 150 країн.

   Компанія Ananta Medicare презентувала продукцію власного виробництва на окремому стенді в зоні готових лікарських засобів.  Фармацевтичній громадськості було представлено засоби рослинного походження, дієтичні добавки та лінію цефалоспоринових антибіотиків.

  Співробітники провідних офісів компанії з Великобританії, України та Індії провели низку переговорів для розширення співпраці з представниками світової фармацевтичної галузі.















 
 


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений