На сайті стартував Бліц-конкурс від ГЕПАКЛІН® ТА САНТІЖЕН® ФОРТЕ "СЕЗОН ВЕСНЯНИЙ ВІДКРИВАЙ І ПРО ЗДОРОВ’Я ВЧАСНО ДБАЙ!"

Весна в самому розпалі, але разом із радістю весняних розваг і смачних пікніків своєчасно потрібно подбати про своє здоров'я, зокрема, про захист печінки і кишківника. Важливо пам'ятати, що такі невід'ємні атрибути їжі на природі як шашлик, барбекю та спиртні напої несут в собі певні ризики та можуть спричинити додаткове навантаження на систему травлення. І, як наслідок, весняний пікнік може закінчитися розладами травленням, болісними відчуттями в правому підребер'ї,  діареєю або іншими розладами.

Надійними помічниками в догляді за здоров'ям органів травлення є синбіотичний комплекс САНТІЖЕН® ФОРТЕ  та гепатопротектор на рослинній основі - ГЕПАКЛІН®
САНТІЖЕН® ФОРТЕ (капсули) активно допомагає відновити екобаланс кишечної мікрофлори та попереджає її порушення при шлунково-кишкових інфекціях. А біологічно активні речовини лікарських рослин комплексу ГЕПАКЛІН® сприяють  нормалізації функції печінки та жовчовивідних шляхів, захищають гепатоцити від негативного впливу зовнішніх факторів, стимулюють виведення токсинів та полегшують засвоєння важкої/жирної їжі.

Конкурс триватиме з 15.04.2024 до 29.04.2024, детальні умови  конкурсу дивіться на сайті на сторінці КОРИСНА ІНСФОРМАЦІЯ, в розділі БЛІЦ-КОНКУРС або за посиланням

Всім учасникам буде нараховано заохочувальні бали, а 3 переможці,  матимуть змогу отримати СУПЕР-ПРИЗ, для комфортного дозвілля на свіжому повітрі та +50 балів!

Нехай весняні розваги та пікніки будуть не тільки приємними, але й корисними для вашого здоров'я за підтримки синбіотичного комплексу САНТІЖЕН® ФОРТЕ і рослинного гепатопротектору ГЕПАКЛІН®.

 


Закрити

PROVISOR CLUB

або

Зареєструватися

Відновити пароль

PROVISOR CLUB

Дата народження
*Пароль меньш ніж 5 символів, повинен містити тільки латинські літери та цифри.

Попереджаємо, що Ваш функціонал в розділі Освітня програма може бути обмежено (детальніше в Офіційних правилах)

Ознайомлений